Rururbal: Dinamització territorial mitjançant el sector agroalimentari

El Consell Comarcal presenta l’experiència de dinamització del sector agroalimentari mitjançant el projecte europeu Rururbal.

Dilluns vinent, dia 28 de gener, l’àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental participa en el “Seminari per a una economia sostenible i saludable. La C-17, espai d’oportunitats” que organitza l’Ajuntament de Mollet del Vallès. El seminari pretén generar un espai de debat i treball per a la dinamització econòmica territorial al voltant de l’economia sostenible i saludable i el Consell Comarcal aportarà la seva experiència en la coordinació del projecte europeu “Rururbal: Carta europea per a la governança territorial mitjançant la cadena alimentària” que es va dur a terme des del març de 2009 fins al febrer de 2012.

Amb aquest projecte es va dinamitzar i potenciar el sector agroalimentari de la comarca, experimentat metodologies de col•laboració público-privada i posant en valor un model de governança territorial i alimentària materialitzat amb la signatura d’una Carta Europea.

Programa Seminari

Presentació seminari

Full d’inscripció

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s