Granollers dóna suport als Productes de Palou

Convocatòria de subvencions a la producció i comercialització de Productes de Palou

palouEn el marc del Pla de xoc, destinat a donar suport a l’ocupació i la reactivació econòmica, l’Ajuntament de Granollers atorga aquests ajuts a fons perdut i per als quals disposa d’una partida de 20.000 euros.
L’objectiu d’aquestes subvencions, adreçades a productors o elaboradors, és estimular la producció i comercialització de productes agroalimentaris de Palou, inclosos a la marca “Productes de Palou”.

Les despeses subvencionables són les relacionades amb qualsevol aspecte de producció o comercialització com poden ser instal·lació de sistemes de reg, conversió a ecològic, adquisició de maquinària i materials per a l’etiquetatge del producte, campanyes de promoció, etc. L’import màxim dels ajuts és de 5.000 €, corresponents al 50 % del cost de les despeses. Poden gaudir d’aquests ajuts empreses ja existents o noves.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza l’11 de febrer de 2014.

Les bases de la convocatòria es poden consultar aquí. A la pàgina web municipal trobareu tota la documentació relacionada.

Les persones interessades a rebre informació d’aquesta convocatòria poden trucar a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses (tel. 93 861 47 83) o contactar per correu a productesdepalou@ajuntament.granollers.cat.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s