S’OBRE FINS EL 30 D’OCTUBRE, EL PERIODE D’INSCRIPCIÓ PER L’AMPLIACIÓ DEL CATÀLEG DE PRODUCTORS ARTESANS DEL VALLÈS ORIENTAL

 

Espiga i pa

Des de fa anys el Consell Comarcal del Vallès Oriental està treballant per la recuperació de productes del Vallès, com els tomàquets de varietats antigues o com la gran diversitat de mongetes que tenim a la comarca. Però al Vallès també tenim productors artesanals que treballant amb producte local de qualitat, productors que ens ofereixen gran diversitat de pans, saborosos embotits, productes làctics, fruits secs, vins i caves o pastes.

Des del Consell Comarcal del Vallès Oriental amb el suport de diferents associacions i entitats, especialment de la Diputació de Barcelona, vam decidir elaborar el Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental, amb la finalitat de donar suport als productors locals i enfortir el teixit productiu comarcal i de donar-ho a conèixer al comerç, a la restauració i al ciutadà.

Al 2014 vam elaborar el Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental, dirigit especialment a botigues agroalimentàries, cooperatives de consumidors i a la restauració en general, amb 56 productors de tota la comarca.

Actualment volem, abans de la publicació en format paper,  obrir un nou procés d’ampliació del catàleg a nous productors.

Adjuntem els requisits que han de complir els productors per formar part del catàleg així com també la documentació que ens han de fer arribar al Consell Comarcal abans del 30 d’octubre de 2014.

Per poder participar és imprescindible:

  • Complir els criteris per a la inclusió dels productors en el Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental (veure document adjunt)
  • Omplir el qüestionari per a l’elaboració dels catàleg
  • Omplir l’autorització de cessió de dades per a l’edició del catàleg i enviar el document original al Consell Comarcal

 

Les empreses interessades en formar part del Catàleg de productors artesans del Vallès Oriental, han de posar-se en contacte amb l’Àrea de Desenvolupament Local del Consell Comarcal del Vallès Oriental, aportant informació de l’empresa respecte al compliment dels criteris definits al document adjunt.

Més informació:

Consell Comarcal del Vallès OrientalXavier Solanas - Ventre d'ossos

Àrea de Desenvolupament Local

Carrer  Miquel Ricomà 46,

08401 – Granollers

 

Persona de contacte:

Carme Garrido López o Marta Cañas

productesterra@vallesoriental.cat

Tel. 938 600 702

Documentació que s’adjunta:

Xavier Solanas -

Criteris_cataleg_VO

Qüestionari-Catàleg de productors artesans del Valles Oriental

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s