L’Associació Gastronòmica CuinaVO rep el premi “ A l’Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona”

Cristina Caldelich 3990

 

L’Associació Gastronòmica CuinaVO  rep el premi “ A l’Impuls en Màrqueting i Gastronomia a les comarques de Barcelona” a la XXI Nit del Turisme de Catalunya celebrada el dilluns 13 de juny,  .

Davant de més de 450 persones  s’han lliurat els premis Ali Bei en el marc de la XXI Nit del Turisme de Catalunya celebrada a l’Hotel Porta Fira de L’Hospitalet. Com cada any, els guardons s’atorguen a persones, empreses o entitats que per la seva evolució, treball o distinció destaquen en el món del turisme, l’economia i la gastronomia.

El premi ha estat atorgat per les activitats realitzades pel col·lectiu amb la finalitat de difondre els productes locals de qualitat de la nostra comarca i apropar-los al públic mitjançant accions i presentacions gastronòmiques.

CuinaVO és una agrupació de cuiners i restaurants de la comarca que de forma voluntària que promou i difon les virtuts i singularitats de la cuina vallesana. Treballen per reforçar la vinculació entre cuina i territori, dinamitzant turísticament i gastronòmicament la nostra comarca, per tal que la cuina i els productes de qualitat en siguin el millor ambaixador.

Els premis Ali Bei porten el nom del famós viatger Ali Bei el Abbassi, el nom real era Domingo Badía i Lebich, nascut a Barcelona el 1766 i mort a Damasc el 1818. Des de nen va tenir una enorme curiositat pel món àrab i els viatges i va dur a terme una gosadíssima periple que el va portar del Marroc a Turquia passant per Trípoli, l’illa de Xipre, Egipte, Aràbia, Palestina i Síria. Va ser un home d’àmplia cultura que va deixar escrita una descripció de rigorosa i detallada de totes aquestes terres.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s