S’obre el període d’inscripció a les II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès que es faran de l’1 de desembre de 2016 al 31 de març de 2017

Fins el 20 de novembre 2016  està obert el període d’inscripció

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica  CuinaVO, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Convívium Slow Food del Vallès Oriental  i l’Associació Llavors Orientals, organitza  les “II  Jornades Gastronòmica de llegums del Vallès” de l’1 de desembre al 31de març de 2017.  Les Jornades s’organitzen en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

 

xsm_3390

L’objectiu de les Jornades és donar a conèixer les  varietats locals de llegums del Vallès mitjançant menús gastronòmics singulars i apropar els productors locals a la restauració de qualitat de la comarca i de les comarques circumveïnes.
Poden adherir-se a la campanya les persones físiques i jurídiques, que realitzin activitats de restauració col·lectiva i que manifestin la seva voluntat de participació mitjançant la presentació de la sol·licitud d’adhesió a les jornades,  fins el 20 de novembre de 2016  al  Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Les sol·licitud i les bases de les jornades es podran consultar a la pàgina web www.vallesoriental.cat i a https://productesdelvalles.wordpress.com.

Per poder participar és imprescindible:

  • Presentar fins  el 20 de novembre  de 2016, la sol·licitud d’adhesió a les Jornades gastronòmiques. Es pot enviar per correu electrònic a productesterra@vallesoriental.cat;  o també es pot entregar al Consell Comarcal, carrer Miquel Ricomà, 46, Granollers.
  • Llegir atentament les bases de participació.
  • Oferir durant tota les jornades els plats elaborats amb llegums del Vallès .

Un cop el restaurant hagi presentat la inscripció a les Jornades, el Consell Comarcal enviarà a cada restaurant una fitxa on s’haurà d’indicar les propostes dels plats que tindran a la seva carta o menú durant les II Jornades Gastronòmiques de les llegums del Vallès.

                    img_20161026_145147621              
img_20161026_145202057

 

 

 

 

Les varietats que s’inclouen a la promoció són:

Mongeta del ganxet, mongeta del carai o carall, mongeta genoll de Crist (o or i plata), mongeta ull de perdiu, mongeta rènega negra, mongeta de la neu  i cigró menut de Palou.

Durant aquest període es farà difusió a diferents mitjans amb la finalitat de donar a conèixer al consumidor quins són els restaurants que s’han adherit  a les  II  Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès i  posteriorment s’entregarà a cada restaurant:

 

Mes informació:

Consell Comarcal del Vallès Oriental

Àrea de Desenvolupament Local

Carrer  Miquel Ricomà 46,

08401 – Granollers

 

Persona de contacte:

Carme Garrido López

productesterra@vallesoriental.cat;

Tel. 938 600 702

bases-2es-jgdll-2016-17

sollicitud-adhesio-2016-17

fitxa-plats-jornades-llegums-2016

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s