PRESENTACIÓ DEL SERVEI D’ASSESSORAMENT LOCAL I COMARCAL AL SECTOR AGRORAMADER

Presentació del Servei d’Assessorament local Agroramader.

 

 

 

 

 

 

Dimarts 16 de gener a les 13 hores l’Ajuntament de Cardedeu  tindrà lloc la presentació del servei d’assessorament local Agroramader, el nou programa comarcal d’assessorament públic al sector .

 

Agrorienta’t és una idea pionera impulsada des del Consell Comarcal amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardedeu per assessorar a qualsevol empresa agroalimentària que desitgi implementar millores de viabilitat i que vulgui orientar-se en temes de producció, fiscalitat agrària, normativa alimentària i ajuts públics. Durant la prova pilot (tardor 2017) s’han realitzat 27 assessoraments a més de 20 projectes agroramaders.

Les empreses del sector agroalimentari de la Xarxa de Productes de la Terra podran optar directament a rebre l’assessorament i la resta d’empreses del sector hauran de ser valorades prèviament per veure si compleixen els requeriments de qualitat. Així serà el Consell Comarcal qui gestioni la relació de necessitats d’assessorament  i consultors especialitzats de l’Ajuntament de Cardedeu seran qui atendran les necessitats.

La presentació  comptarà amb la participació del conseller comarcal de Promoció Econòmica,  Marc Candela,  i la regidora de Desenvolupament Local de Cardedeu Núria Hernández i es farà a la Sala de Columnes de l’Ajuntament.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s