Els Productes del Vallès Oriental

Treballem amb petites empreses agroalimentàries per millorar la seva gestió empresarial, la comercialització, el màrqueting i les associacions de productors

Assessorament tècnic i legal a empreses agroalimentàries

El Consell Comarcal posa en marxa un nou servei d’assessorament tècnic i legal per a empreses de productes de la terra i emprenedors del sector agroalimentari.

Es tracta d’un servei coordinat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i que compta amb el suport d’una consultoria experta en assessorament tècnic a empreses agroalimentàries. Els serveis oferts s’adapten a les demandes i necessitats dels usuaris del servei, les línies d’assessorament poden ser entre les següents (llistat no exhaustiu):

– Assessorament per a la conversió i producció en règim ecològic

– Suport en la tramitació de certificats, etiquetatges facultatius i marques de qualitat com ara: DOP, IGP, Marca Q etc.

– Assessorament i formació per a la implantació del sistema APPCC i de pràctiques correctes d’higiene i temes relacionats amb la seguretat alimentària i la traçabilitat

– Assessorament sobre temes tècnics i legals vinculats a l’activitat: acompanyament per realitzar sol·licituds de registres (sanitari, industrial etc…), permisos i llicències d’activitats

– Assessorament per a la millora del procés productiu i l’organització de la producció (llicència i organització d’obradors)

– Assessorament per a la implantació de millores mediambientals

– Assessorament a productors del sector primari per a la diversificació de l’activitat

Funcionament del servei

Els interessats en l’assessorament s’han de posar en contacte amb el projecte Productes de la Terra per tal de realitzar la demanda d’assessorament. Es concertarà una cita amb el consultor extern a la seu del Consell Comarcal o, si s’escau, a l’espai de producció agroalimentària de l’usuari del servei. El servei d’assessorament consisteix en l’elaboració d’un informe personalitzat segons la demanda realitzada. També s’ofereix aquest servei a emprenedors del sector agroalimentari, limitant-se als aspectes tècnics i legals relacionats amb el procés productiu.

Per més informació i per a sol·licitar el servei us podeu adreçar a:

Carme Garrido López

Consell Comarcal del Vallès Oriental

garridolc@vallesoriental.cat / 938 600 702

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.