El Consell Comarcal del Vallès Oriental us convida a conèixer els productes i productors locals de la comarca en la “Tardor amb productes del Vallès”, una sèrie de visites  a productors agrícoles i ramaders i a artesans alimentaris del Vallès Oriental.

L’objectiu de l’activitat és obrir les finques i obradors dels productors del Vallès Oriental al públic per donar a conèixer l’activitat productiva que realitzen, la seva filosofia de treball i els productes que elaboren. En concret, visitarem una finca de vaques de llet, una empresa de fruita seca i cultiu d’ametlles, una formatgeria artesanal de cercle tancat, un celler de vi de la DO Alella, una finca d’agricultura ecològica i una cerveseria artesanal.

Les visites tindran lloc els dies 04 de novembre, 18 de novembre i 02 de desembre i s’adrecen a tota persona interessada en la producció agrària i artesanal i en la gastronomia local.

Particularment, s’adreça a representants del sector d’hoteleria i restauració, a empreses i cuiners de menjadors escolars i al sector del comerç alimentari.

L’activitat s’emmarca dintre del projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Per a més informació sobre les visites, podeu descarregar el programa:

Programa “Tardor amb productes del Vallès”